» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

Nieuwjaarsconcert OBK met oog voor traditie

Datum:04-01-2015
Op zaterdag 10 januari houdt OBK haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Dit jaar is er gekozen voor een programma met oog voor tradities. Het concert opent met een ouverture van Rossini en zal eindigen met een mars van Sousa. Daar tussenin kunnen de luisteraars onder andere gaan genieten van walsen van Strauss, opzwepende Zuid-Amerikaanse dansmuziek en Ierse volksmuziek. Bijzonder aan dit nieuwjaarsconcert is dat de tribune en de lichtinstallatie in de grote zaal van het Muziekcentrum officieel geopend gaan worden en in gebruik genomen worden. Met de investering in een tribune en een lichtinstallatie hoopt OBK haar Muziekcentrum ook voor andere vormen van kunstbeoefening interessant te maken en hiermee diverse verenigingen in de omtrek een podium te bieden.

Het nieuwjaarsconcert in Muziekcentrum OBK start om 16.00 uur en de toegang is gratis. Voorafgaand aan het Nieuwjaarsconcert zal OBK eerder in de middag een concert geven in Wekerom bij ’s Heerenloo. Het concert in de kerk van 's Heerenloo begint om 13.30 uur.