» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

OBK op Vlegeldag

Datum:11-08-2014
Vlegeldag is voor de meeste Bennekomse inwoners een onmisbare dag en is Muziekvereniging OBK Bennekom tijdens deze traditionele feestdag in Bennekom dan ook niet te missen. Overdag begeleidt het evenementenorkest de feestelijke optochten met gezellige muzikale klanken en zijn zij tussen de optochten door ook te vinden in het centrum van Bennekom.

Tot slot van de Vlegeldag zal OBK Bennekom de traditionele dag vanaf 19.00 uur afsluiten op het Van Slootenplein. Tijdens dit slotconcert zullen de drumband en het samengestelde orkest, bestaande uit het jeugdorkest en het harmonieorkest, diverse bekende melodieŰn zoals Toto en The Beatles ten gehore brengen.

De muzikale activiteiten op Vlegeldag is overigens ook de start van een Jubileumjaar waarin OBK maarliefst 85 jaar bestaat. Dit jubileumjaar zal dan ook groots gevierd worden met enkele spectaculaire concerten en shows waarbij OBK ook de Bennekomse inwoners tijdens deze concerten hoopt te verwelkomen.