» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

Zomeravondconcert OBK

Datum:24-06-2014
OBK gaat op tournee door Bennekom. Op twee locaties in Bennekom trakteren het orkest, de drumband en de twirls de Bennekomse inwoners op een gratis concert. Afzonderlijk van elkaar, zullen alle onderdelen van OBK een deel van het zomeravondconcert verzorgen. De twirlgroep zal een drietal routines uitvoeren, waaronder het Senior Danceteam, dat zich heeft weten te plaatsen voor de voorrondes van de Nederlands Kampioenschappen. Ook de drumband is, met hun swingende muziek en shows, tijdens het concert niet te missen. Het samengestelde orkest, bestaande uit het jeugdorkest en het harmonieorkest van OBK, spelen enkele herkenbare melodieŰn van onder andere de Beatles en Toto.
OBK hoopt er samen met de inwoners van Bennekom een buurtfeestje van te maken en nodigen iedereen dan ook graag uit om het concert te komen bezoeken. De toegang is geheel gratis en ook staat de (gratis) koffie, thee en limonade klaar. Of geniet tijdens de muziek, van een ijsje van La Fontana, die tijdens de beide concerten ook aanwezig is.
Op donderdag 3 juli vindt het concert plaats op de Van Broeckhuyzenstraat te Bennekom en op dinsdag 8 juli op de Beatrixlaan te Bennekom. Beide concerten starten om 19.30 uur.