» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

Harmonieorkest en Drumband OBK HRFSTWND Concert

Datum:23-10-2014
Zaterdag 29 november aanstaande verzorgt het harmonieorkest van OBK hun jaarlijkse concert in de HRFSTWND-reeks. Gewoonlijk staan de blazers tijdens deze concerten centraal, echter kiest OBK Bennekom er dit jaar voor om de ritmesectie centraal te zetten. In veel werken die uitgevoerd gaan worden is de stevige ritmesectie niet te missen. Naast de ritmesectie kunt u ook kennis maken met muzikale slagwerkinstrumenten.

In het kader van het 85-jarig jubileum heeft het harmonieorkest van OBK er dit jaar voor gekozen het HRFSTWND concert samen met de drumband van OBK uit te voeren. Het wordt een programma met voor de pauze diverse 'klassieke' harmoniewerken met een stevige ritmesectie en na de pauze lichte en herkenbare melodieën met ook elk veel ritmische klanken. Tijdens het concert zullen het harmonieorkest en de drumband van OBK Bennekom zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar een prachtige avond verzorgen.

Zaterdag 29 november 2014 - Aanvang: 20.00 uur - Junushoff te Wageningen (kleine zaal) - Kaarten à € 15,00 per stuk. Reserveer nu voor het HRFSTWND concert van het harmonieorkest en drumband van OBK Bennekom