» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

Sonja Kemp schildert voor OBK

Datum:24-04-2014
Bennekom heeft veel getalenteerde kunstenaars binnen haar gelederen. In iedere Benn. glossy, het blad over Bennekom, vragen ze of een Bennekomse kunstenaar zijn of haar visie op het dorp te geven. Het kunstwerk wordt ter veiling aangeboden op de website [www.bennonline.nl/veiling.html]van Benn. online[/url] Dit keer is het een schilderij van Sonja Kemp en heeft ze ervoor gekozen de opbrengst aan OBK te schenken.

'Ik wilde iets typisch Bennekoms, iets dat iedereen kent. Daarom heb ik gekozen voor het boertje dat op de tram staat te wachten.' En dus heeft kunstenares Sonja Kemp het boertje vastgelegd. Met een kleurrijke toevoeging: allerlei katten met grappige patronen. Echt Bennekom dus, gecombineerd met echt Sonja Kemp. Het schilderij is geschilderd met acryl op canvas en is 30 x 40 cm.
Toen de Benn. Sonja vroeg mee te willen werken aan de kunstveiling was ze gelijk enthousiast. Vooral omdat de opbrengst voor een goed doel is. 'Mijn dochter speelt dwarsfluit in het B-orkest en dus was het voor mij geen moeilijk keus om OBK als goed doel doel te kiezen voor deze veiling. Dan kunnen ze mooie concerten geven en daar profiteert Bennekom weer van.'

Bieden?
Wilt u graag eigenaar worden van het schilderij van Sonja Kemp? Breng dan nu een bod. Op de site is uiteraard het laatste bod te zien. De veiling loopt tot vrijdag 30 mei 2014, 12.00 uur. In de volgende Benn. maken we de opbrengst en de koper bekend.