» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

Terugblik: Afslag Bennekom

Datum:09-05-2010
Slagwerk, entertainment, kwaliteit, variatie en een gezellige sfeer waren een aantal ingrediënten van een geslaagde eerste editie van “Afslag Bennekom”. Ondanks de weersvoorspellingen kon zo goed als het gehele programma, weliswaar onder een wolkendek, zonder regen buiten plaatsvinden.

Ter promotie van het hoofdprogramma, wat in de middag plaatsvond op het parkeerterrein van Muziekcentrum OBK Bennekom, hebben een aantal deelnemers, waaronder OBK Rhenen, Luctor et Emergo en St. Jan Wanroij, het centrum van Bennekom opgeluisterd met een kort optreden.

Klik op deze afbeelding voor de ware grootteNa de lunch was het parkeerterrein van OBK Bennekom het slagwerk decor voor de optredens die in de middag gepland stonden. In de middag kon het aanwezige publiek genieten van een zeer gevarieerd slagwerkprogramma, waaronder een workshop in het Zwitsers Basler trommelen van Trommelgroep West-Nederland en een uitgebreide presentatie van Trommelgroep Radac.Klik op deze afbeelding voor de ware grootteDit alles vond plaats op een schitterend podium, wat gesponsord werd door Verhuurstad. Aan het eind van de dag betraden Willem Schoonheim en Dirk Dronkers dit podium met twee drumsets. Laatstgenoemde gaf een drumworkshop, waarbij de basistechnieken van het drummen uitgebreid aan bod kwamen. Na afloop van deze workshop daagden de drummers elkaar uit in een spetterende drumbattle, wat zeer gewaardeerd werd door het publiek.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement en bedankt iedereen die, in welke vorm dan ook, heeft bijgedragen aan deze dag!!

Klik hier voor de foto's van deze dag .
Afslag Bennekom werd mede mogelijk gemaakt door:


www.verhuurstad.nl


www.feedback.nl