» Nieuws
Nieuws- en persberichten
OBK Bennekom in het nieuws
Hieronder vindt u de meest recente nieuws- en persberichten in de afgelopen periode die betrekking hebben op OBK Bennekom. Klik hieronder op "Toon alleen nieuwsberichten" of op "Toon alleen persberichten" om categorisch de berichten weer te geven.

Toon alleen nieuwsberichten | Toon alleen persberichten | Toon alle berichten

AMV bij muziekvereniging OBK Bennekom

Datum:27-08-2010
Wilt u uw zoon of dochter op een leuke manier kennis laten maken met muziek? Dat kan nu!

Muziekvereniging OBK Bennekom geeft namelijk de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). De cursus is gericht op kinderen van 8 Ó 9 jaar (groep 5 of 6) die interesse hebben in muziek en eventueel lid willen worden van OBK. In deze eenjarige cursus, die in september/oktober begint, wordt op een speelse manier in groepen van 6-8 leerlingen een muzikale basis gelegd. De kinderen leren te luisteren naar muziek, gevoel te krijgen voor maat en ritme door het bespelen van ritme-instrumenten en noten lezen door te spelen op de blokfluit. Er worden ook uitvoeringen gegeven met alle blokfluit-leerlingen samen. Tenslotte maken ze kennis met alle instrumenten die je bij OBK kunt leren spelen. Na de cursus kan er, in overleg met docent/dirigent en bestuur, een instrument worden gekozen. Voor kinderen die al zeker weten dat ze slagwerk willen gaan spelen zal er, bij voldoende belangstelling, een aparte AMV-cursus gericht op slagwerk worden gegeven.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.obkbennekom.nl. Hebben u en uw kind interesse, meldt u zich dan aan via info@bennekom.nl. U kunt ook bellen naar Marja Ogink, tel. 0317-421628.